Studio Doedok

Visie

De wereld is continu in beweging. Uw omgeving verandert en u verandert ook. Soms is een ruimtelijke ingreep nodig om de balans tussen beiden te herstellen. Studio Doedok kan u hierbij helpen.

Studio Doedok ontwikkelt uw plan volgens drie kernwaarden: helder, passend en mooi. Het ontwerp zelf maar ook de samenwerking en onze afspraken moeten aan deze drie punten voldoen.

Helder

Een helder ontwerp is duidelijk en samenhangend, eerlijk en direct. Door duidelijke afspraken en uitgangspunten ontstaat de ruimte om flexibel te reageren op onverwachte situaties.

Passend

Een passend ontwerp is afgewogen en respectvol. Zij sluit aan bij de opdracht en de omgeving. Een passend ontwerp staat niet op zichzelf maar houdt rekening met verschillende, soms tegenstrijdige, belangen.

Mooi

Een mooi ontwerp is aangenaam en persoonlijk. De uitstraling van het gebouw draagt actief bij aan een prettige omgeving. Zij kijkt verder dan de oplevering en houdt rekening met de menselijke diversiteit en emoties.

Deze uitgangspunten kunt u in het eindresultaat terugzien. Studio Doedok volgt geen stijl of stroming maar sluit aan op de vraag van de opdrachtgever, de sfeer van de omgeving en de praktische eisen van het bouwen.

© 2024 Studio Doedok

Thema door Anders Norén