bischoff-01

Bischoff

Aan een voormalig warenhuis werden drie nieuwe woonlagen toegevoegd. Tegelijkertijd werd het uiterlijk van het oorspronkelijke pand hersteld.

Meer…

meerweg-01

Meerweg

Deze speelse jaren-vijftig woning werd over twee verdiepingen uitgebouwd. De bestaande structuur werd in de nieuwbouw doorgezet en versterkt.

Meer…

zalmplaat-01

Zalmplaat

Het clubhuis van deze vereniging werd zo compact mogelijk gehouden. Alle ruimten grenzen aan de centrale kantine. Grote ramen bieden onbelemmerd zicht op de tennisbaan.

Meer…

cats-07

Cats

Deze rijtjeswoning werd uitgebouwd en opnieuw ingericht. Een lichtstraat brengt daglicht naar binnen. Op de verdieping is de badkamer verplaatst en werd de slaapkamer vergroot.

Meer…

meidoorn-01

Meidoorn

Dit restaurant ligt in een beschermd natuurgebied. De voor- en achterzijde zijn verschoven waardoor het pand minder massief oogt.

Meer…

urlus-02

Urlus

Dit appartement werd kaal aangekocht en vrijwel compleet vernieuwd. Twee doorbraken zorgen voor een brede en lichte woonruimte langs de achtergevel.

Meer…

beethoven-04

Beethoven

Dit appartement werd opnieuw ingedeeld en voorzien van vloerverwarming. Door ruimtes samen te voegen is de indeling vereenvoudigd en werd rust in de woning gebracht.

Meer…

haanplein-06

Haanplein

Twee gespiegelde woningen werden aan de achterzijde uitgebouwd. Op hoofdlijnen sluiten beide uitbouwen aan. In de uitwerking werden totaal verschillende keuzes gemaakt.

Meer…

stormvogel-01

Stormvogel

Dit restaurant ligt aan een groot meer. Op het bestaande pand komt een nieuwe verdieping met hotelkamers. De luxe kamers hebben een terras met uitzicht over het water.

Meer…

dosadi-02

Dosadi

Deze ‘ambassade voor aliens’ is gesitueerd op en deels in een verlaten autotunnel. Het plan werd opgezet en uitgewerkt als afstudeerproject aan de TU Delft.

Meer…

drieslag-02

Drieslag

Deze luxe dijkwoningen komen ter plaatse van een oude schuur. Aan de straatzijde wordt dit beeld in stand gehouden. De achterzijde is modern.

Meer…

zandweg-01

Zandweg

De oorspronkelijke uitstraling van deze kleine arbeiderswoning werd behouden. Aan de binnenzijde contrasteren open en gesloten delen. Een transparante strook scheidt de uitbreiding van de oudbouw.

Meer…

veldzicht-01

Veldzicht

Dit terrein werd herontwikkeld om betaalbare starterswoningen te bouwen. De wijk is als een tuindorp opgezet. Elk blok bestaat uit vier geschakelde woningen. Centraal in de wijk ligt een park.

Meer…

gaanderen-01

Gaanderen

Dit complex van woningen en winkels werd ontworpen voor het hart van een rustige dorp. Zij sluit aan op de schaal en sfeer van de bestaande bebouwing.

Meer…